"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Вручення свідоцтв про базову загальну середню освіту

     Минають літа,вишневим та каштановим цвітом осипаються весни. Ось і продзвенів останній дзвінок, який для більшості дзвенів в останнє, це каже про те, що позаду залишаються чудові 9 років навчання.

     Так 23 червня 2021 року 30 учнів  9 класу  отримали  свідоцтва про базову загальну середню освіту. Дві учениці Грицаненко Вікторія та Доценко Софія показали відмінні успіхи у навчанні і отримали свідоцтва з відзнакою.  Директор школи Гамов Олександр Григорович  перед врученням свідоцтв  підсумував здобутки дев’ятикласників, звернув увагу на те, що цей клас мав багато спортивних здобутків, перемог в олімпіадах, мав творчі здібності.

     Із теплими словами до випускників звернулась перша вчителька Дротянко Тетяна Володимирівна. Вона нагадала, якими маленькими першого вересня з’явилися учні до школи, як прививала любов до навчання і мистецтва, виховувала в них доброту і повагу до старших.

     Класний керівник Рябуха Любов Віталіївна привітала раніше маленьких, допитливих, цікавих, розгублених п’ятикласників, а зараз вже змужнілих, сильних, розвинутих, майже сформованих молодих громадян України.

     Любов Віталіївна побажала випускникам, щоб їхні серця палали любов’ю до життя, до батьків, до родини, до людей,  до Батьківщини. Хай малиновий передзвін шкільних літ, звучить не лише у пам’яті,а й у серцях все життя! В добру путь!

     Фоторепортаж можна переглянути за посиланням Вручення свідоцтв про базову загальну середню освіту (2021 рік).