"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Вручення свідоцтв про базову середню освіту учням -дев’ятикласникам

     Проходять роки, змінюються покоління. Підростає юнь. Так, 17 червня 2020 року 24 учні 9 класу  отримали  свідоцтва про базову середню освіту. 

     Шкільні роки промайнули дуже швидко. Пролунав останній дзвінок, минули останні контрольні роботи. Дев'ятий клас - це перехрестя. Хтось сміливо зробить крок за поріг школи і продовжить освіту в  коледжі або ліцеї, а хтось повернеться до школи, продовжить навчання в 10 класі. Та це буде інша історія і інший клас.

    Директор школи Гамов Олесандр Григорович  перед врученням свідоцтв  про базову загальну середню освіту підсумував здобутки дев’ятикласників, звернув увагу на те, що жодне шкільне свято, чи то творче, чи спортивне не проходило без участі і перемог цих учнів.

    Зворушливий і щирий виступ прозвучав з вуст класного керівника  Московки Світлани Володимирівни, яка протягом п’яти років була для своїх учнів і другом, і вчителем, і наставником. Побажала їм, щоб їхнє життя було квітучим і буяло, як троянди на шкільному подвір’ї. 

     Шановні друзі! Нехай знання, отримані в школі, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків, допоможуть вам досягти омріяних вершин у вашій майбутній діяльності!

     Фоторепортаж можна переглянути за посиланням Вручення свідоцтв  про базову  середню освіту учням -дев’ятикласникам (2020 рік).

     Відео можна переглянути за посиланням Випускний 9-ти класників.