"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Відчуття щастя і романтики

     14 лютого - день Святого Валентина, досить популярне свято серед молоді. Існує кілька легенд стосовно цього дня, але всі вони поєднані однією думкою – справжнє кохання вище всіх земних перешкод.

     У цей день прийнято дарувати символічні листівочки у формі серця, які  висловлюють любов та дружбу, щирість та повагу, добро та тепло сердець. І, хоча це свято зазвичай пов’язують з коханням та закоханістю, на сьогоднішній день – це не лише день закоханих, а й день, коли свою прихильність виявляють до друзів або близьких людей.

     У Малотокмачанській гімназії цього  гарного лютневого дня на душі тепло як ніколи, а повітря заполонили відчуття щастя і романтики. Від самого ранку у шкільному фойє  учнів та працівників радо зустрічали маленькі «купідончики» ( Пустовар Є. та Пустовал А. учениці 2 класу) та дарували сердечка-побажання, які наповнювали усіх ніжністю та добротою, а супроводжувалося усе вітальним відеороликом до дня Святого  Валентина. Рано-ранесенько почала працювати святкова пошта «Скринька кохання». Було зібрано багато «валентинок», а потім відправлено їх адресатам. У шкільному вестибюлі створена стін-газета на якій кожен бажаючий мав змогу написати своє побажання-привітання для інших.

     Протягом дня у гімназії панувала атмосфера любові, на це надихала музика та святковий настрій всього колективу. В цей день вчителями для учнів було проведено багато заходів спрямованих на ознайомлення школярів з історією цього свята.

     Фоторепортаж можна переглянути за посиланням Відчуття щастя і романтики (2022 рік).