"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Творча зустріч з поетом-земляком

Творча зустріч з поетом-земляком

Іноді доля підкидає нам несподівані зустрічі з людьми, котрі залишають вагомий слід у нашому житті. Завжди приємно спілкуватися з успішними людьми, котрі досягли значних висот на своїй професійній ниві.

13 травня учні та вчителі школи мали нагоду поспілкуватися з поетом-земляком Іваном Васильовичем Левченко – Заслуженим журналістом України, членом Спілки письменників України, кандидатом історичних наук, прес-секретарем уповноваженого ВР України з прав людини.

Учнів та вчителів школи, які були присутніми на зустрічі, він вразив своїм натхненним виступом. Справді, це дуже харизматична людина, котра викликає почуття гордості за свою Батьківщину, за те, що вона має таких гідних синів. А ще він надихає молодь, своїм прикладом досягати успіхів, треба тільки вірити в себе та докладати всіх зусиль, і задумане обов’язково здійсниться. Поет упевнений: кожна людина з’являється в цей світ, щоб бути щасливою. Своїм словом він прагне нагадати про це читачеві, ділячись із ним найпотаємнішими думками – про Батьківщину, про час і про себе.

Дякуємо Івану Васильовичу за теплу, цікаву і творчу зустріч.