"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Традиційний новорічний шашковий турнір серед учнів 2-4 класів (особистий залік)

      Шашки – інтелектуальний вид спорту, але містить елементи мистецтва. Зовнішня простота в поєднанні з багатством і різноманітністю комбінаційних ідей здатна доставити творче задоволення своїм любителям.

      Шашки – це розумовий спорт, який виховує у граючих волю, витримку, вміння далеко розраховувати, сприяє розвитку і тренуванню пам’яті. Основними завданнями турніру є закріплення знань дітей про гру в шахи, сприяти розвитку навичок гри, розвивати ініціативу, самоконтроль, формувати доброзичливе ставлення до супротивника.

     У період з 7 по 11 лютого 2020 року у школі відбулися змагання з шашок  (особистий залік). У турнірі прийняли участь учні 2-4 класів. Для участі у змаганнях подали заявки 30 учнів школи.

     За результатами турніру переможцями стали: Пасічник Анна - I місце ( 4-Б клас),  Пустовар Данило - II місце ( 4-Б  клас), Ряднова Єлизавета - III місце (4-А клас).

     Вітаємо переможців особистої першості у змаганнях з шашок серед учнів 2-4 класів, бажаємо натхнення, наснаги та подальших перемог.

    Фоторепортаж можна переглянути за посиланням Традиційний новорічний шашковий турнір серед учнів 2-4 класів (особистий залік) (2020 рік).