"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Тих днів не змовкне слава…

Тих днів не змовкне слава…

Щороку в травні ми відзначаємо День Перемоги. Дорогою ціною заплатив український народ за участь у найстрашнішій за всю світову історію війні 1941-1945 рр. Не щезне з пам’яті людської, не йде в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу – його битва, його перемога над фашистами. Не можна забувати тих, хто поліг у боях, хто віддав своє життя для миру і щастя інших. Пам’ять і шана об’єднує учнів нашої школи у їхньому відношенні до подій Великої Вітчизняної війни.

Напередодні цього свята учні Малотокмачанської ЗОШ І-ІІІ ступенів привітали концертною програмою працівників ОВК-88. 9 Травня – в День Перемоги провели операцію "Світанок”, радо вітаючи ветеранів-односельчан, та ветеранів, що звільняли наше село восени 1943 року; учні та вчителі школи взяли участь у мітинзі, присвяченому Дню Перемоги. З гордістю кращі учні несли почесну варту та покладали гірлянду до меморіалу загиблих воїнів.

Усе далі відходять грізні і важкі роки Великої Вітчизняної війни, але не згасає пам'ять про тих, хто не шкодував своєї крові, хто приніс на вівтар свободи найдорожче – життя.

Ми хочемо без воїн жити!

Хай буде мир на всій землі!

За мир: щоб сміятись!

За мир: щоб трудитись!

За мир: щоб троянди цвіли!

Пшениця буяла і діти росли!

Вічна слава Переможцям! Бажаємо всім міцного здоров’я, бадьорості духу, довгих років життя, тепла та родинного затишку.