"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Свято світла, мудрості й добра

     Вельмишановна освітянська родино!
     Щиро вітаємо вас з професійним святом – Днем працівників освіти!
     Учитель  і сьогодні залишається опорою суспільства і держави. Бути учителем сьогодні – відповідально і складно. Це щоденна праця, відданість благородній меті й наповнення духовним змістом життя кожної дитини. Вчителі навчають любити і поважати, знати історію рідної землі, бути патріотом України. Під мудрим керівництвом педагогів зростають нові покоління здібних учнів, формується наукова зміна, зміцнюється трудовий потенціал країни. Це дуже складна робота, бо педагогам треба розуміти кожну дитину, знаходити підхід, враховуючи її характер і вдачу. А для цього необхідні не тільки глибокі знання дисципліни обраного фаху, а й з педагогіки і психології. В умовах суперечливого сьогодення все це дається непросто. Та радує те, що, незважаючи ні на що, свій обов’язок освітяни виконують гідно, завжди були і залишаються головним світочем у всебічному житті дитини, даруючи їй тепло свого серця та душі, скарби своїх знань.
     Хай засіяна невтомною працею освітянська нива буде багатою новими талантами,  яскравими особистостями та визначними перемогами й здобутками в житті, а слово вчителя буде завжди святим і чистим на землі.
     Шановні колеги !
     Адміністрація гімназії та профспілковий комітет вітають всіх з професійним святом. Зичуть Вам і вашим родинам миру і злагоди, здоров’я міцного, щастя, сімейного затишку, довголіття, професійних успіхів і невичерпної енергії. Старіченко Юлію Валеріївну, вчителя початкових класів, Пологівська адміністрація нагородила Подякою за сумлінну працю, високий професіоналізм та виховання підростаючого покоління.
     Хай промені здоров’я й сили, злагоди й спокою, наснаги й бадьорості, творчості й удачі, щастя земного супроводжують вас, дорогі освітяни.
     Нехай зима, що дарує новий відлік року, сріблом замете усі негаразди, весна принесе тепло і радість, літо – хліб і здоров’я, осінь – книгу і натхненну працю.
     На жаль, війна внесла свої корективи. Деякі освітяни змінили ручку на зброю, захищаючи рідну землю, деякі стали волонтерами, деякі печуть хліб та плетуть сітки. А більшість освітян і в умовах дистанційного навчання надають якісні знання своїм вихованцям.
     Дорогі освітяни! Залишайтесь на тій педагогічній вершині, якої ви досягли. Даруйте своїм вихованцям любов, посмішку, позитивний настрій і ведіть їх до нових невідомих далей, високих вершин Миру і Добра!