"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Свято Останнього Дзвоника

     Більше двох років триває повномасштабна війна в Україні, але українські діти продовжують навчатися і здобувати знання. Як і завжди, наприкінці навчального року в усіх закладах освіти звучить останній дзвоник.

     31 травня в Малотокмачанській гімназії пролунав останній дзвоник, сповістивши про початок літніх канікул для учнів, початок нового життєвого шляху для випускників та про багато літніх вражень для кожного. Урочистий захід зібрав в один яскравий візерунок різнобарвні вишиванки, яскраві квіти, кульки та стрічки, і, звичайно, найщиріші в світі дитячі посмішки та схвильовані обличчя батьків і педагогів.

     «Звичайно, шкільні будні додають щоденного клопоту у батьківський напружений графік життя, але ні з чим незрівнянна радість - бачити своїх дітей, щасливими в рідній країні, з новими знаннями, досягненнями та мріями» - привітав батьків, учнів та всіх гостей свята директор гімназії Гамов Олександр Григорович, вручивши учням 1- го та 4 - го класів свідоцтва досягнень.

     Аби розділити радість свята останнього дзвоника, до нас завітала Проскура Аліна Вікторівна, начальник ВОЗОКМС Малотокмачанської громади, яка привітала зі святом завершення навчального року усю дружню родину — учнів, вчителів, батьків, та вручила солодкі подарунки учням 1, 4 класів, а також відзначила грошовою премією ученицю 5 - го класу Яськову Аліну , яка в змаганнях з красномовства (Міжрегіональний фестиваль ораторського мистецтва "Заговори, щоб я тебе побачив") в номінації "Немає нічого сильнішого за слово" отримала підсумкову оцінку "Лауреат ІІ ступеня".

     Щирі слова побажань лунали цього дня від класних керівників Горячковської Наталії Олександрівни ( 1 кл.), Старіченко Юлії Валеріївни ( 4 кл. ), їх учнів та представниці батьківського комітету 4 класу Жигало Раїси Миколаївни.

     І ось непередбачувана мить - на свято завітав Дзвоник (учень 7 - го класу Пустовар Данило), який лише після відмінного виконання учнями його завдань погодився розлучитися з дітьми на літні канікули.

     Та нарешті пролунав останній дзвоник в руках першокласника Гнусіна Дмитра та четвертокласниці Вінтоняк Ксенії і радісно сповістив про початок довгоочікуваного відпочинку.

     Бажаємо всім чудово провести це літо, наповнити своє життя яскравими враженнями та лише позитивними емоціями, а себе – неймовірними силами та натхненням, що забезпечить гарантований успіх нового навчального року. Миру, здійснення мрій та веселого і змістовного літнього відпочинку!

     Фоторепортаж можна переглянути у фотоальбомі Свято Останнього Дзвоника (2024 рік)