"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Свято Миколая у нашій школі

     Невпинно наближаються новорічні свята, в усіх куточках нашої країни запалюються святкові вогні. Вони завжди несуть із собою якісь особливі відчуття — казки, дива, надії на здійснення мрій, віру в найкраще. 

     День Святого Миколая – це одне із самих світлих і радісних християнських свят, яке сповнене теплом, увагою та любов’ю, пов’язане з милосердям, співчуттям і щедрістю.

     І саме тому 19 грудня 2019 року в нашій школі було організовано і проведено чимало заходів, приурочених цьому великому святу. Адже всі знають, що Миколай був покровителем всіх діток.  Якщо ж в переддень чарівного свята загадати заповітне бажання, то Святий Миколай його обов'язково виконає. Діти, які вже вміють писати, в листах просять покровителя здійснити свої мрії. Саме доброта і віра в чудеса здатна зберігати все найдорожче в людських серцях.

     Від самого ранку на порозі школи, у вестибюлі та крилі молодших класів  учнів радо зустрічала прикрашена новорічна ялиночка,  яка зігрівала дітей своїм теплом, дарувала посмішки та гарний, піднесений настрій на весь день.

      До свята готувалась вся школа. Класні кімнати сяяли святковими прикрасами, на вікнах з’явились новорічні візерунки. Працівники шкільної їдальні, щоб привітати учнів, виготовили смаколики у вигляді коників та балерин. Маленькі янголята привітали кожен клас зі святом Миколая і занурили учнів у святкову атмосферу. Не оминули цього дня маленькі янголята Малотокмачанську сільску раду та ТОВ «Мала Токмачка», привітавши з наступаючими новорічними святами.

     Також цього дня Святий Миколай завітав до Гриценка Романа - дитини з особливими потребами та подарував святковий подарунок.  

     До дня Святого Миколая кожен клас виготовив композиції декоративно-прикладного мистецтва. Тож після другого уроку у  школі заяскравіла  виставка під назвою «Новорічна красуня».

     Представлені на виставці композиції  неперевершені, чарівні, яскраві, створені з любов’ю та теплом. Виносимо подяку учням, батькам, вчителям, які взяли участь у виготовленні виробів для виставки.

     Фоторепортаж можна переглянути у фотоальбомі Свято Миколая у нашій школі (2019 рік).