"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Свято 8 Березня у школі

     Кожного року 8 березня увесь світ відзначає  Міжнародний жіночий день, свято весни і кохання. У дні весняного пробудження й оновлення людство вшановує жінку. Неможливо уявити життя на планеті без жінок: чарівних, лагідних, щирих на любов, берегинь родинного вогнища, мудрих наставниць, просвітниць душевного спокою, доброти та злагоди, - життя на Землі попросту не існувало би.

      Учні другого класу разом зі своїм вчителем Величко Іриною Миколаївною підготували та провели 5 березня свято для найрідніших їм жінок – мам та бабусь. На святі лунали дзвінкі пісні та запальні танці, вітальні слова від учнів та цікаві конкурси. Першокласники перевтілювались у фотомоделей, акторів, кухарів, стилістів та навіть у стареньких бабусь. Хлопчики у запальному таночку довели всім, що прибирати, прати, готувати їжу також можуть не дивлячись на маленький вік. Діти підготували для своїх рідних вітальні листівки, які подарували наприкінці свята. Свято закінчилось з посмішками на обличчях учнів та їхніх рідних мам та бабусь.

     6 березня у актовій залі школи відбувся святковий концерт присвячений Міжнародному жіночому дню. Цікаво, тепло, весело і піднесено пройшло свято у нашій школі. Першими порадували своїми привітаннями молодші учні. Лунали слова-привітання рідним матусям, бабусям, сестрам, вчителям. Порадували присутніх неочікувані передбачення на майбутній рік, заряд позитивної енергії подарував показ мод у виконанні учнів перших класів. Вогник у очах подарували учні старших класів цікавими гумористичними інсценізаціями та піснями. З привітальними словами до присутніх звернувся директор школи Гамов Олександр Григорович та побажав тепла і любові в серцях, чудового настрою і прекрасного самопочуття, постійного відчуття щастя, щоденної радості в душі, чарівних почуттів любові і ніжності, хорошого настрою і впевненості в собі, успіхів у творчих справах і починаннях!

     Дуже приємно, що в актовій залі були присутні і батьки, які спостерігали за своїми талановитими дітьми, не приховуючи хвилювання та радості за їхні творчі успіхи.

     Хлопці, учні школи, не оминули увагою нікого в цей день. Вони вітали дівчаток, вчителів дарували квіти, подарунки, листівки, дарували свою увагу та турботу. Також  від колективу школи було поздоровлено вітальними листівками 33 вчителів-пенсіонерів та направлено листівки-привітання колективам  установ і організацій села.

     Свято у школі – це гарний настрій, емоції, неймовірні враження, знайомство з новими творчими можливостями своїх друзів.

     Виносимо вдячність учителям та учням 1-х класів – Пасічник Д., Булавіній А. Заяц С., Яськовій А., Алуєвій А., учням 3-х класів - Пасічник А., Фесенко Н., Домбровській М., Рядновій Є., Гнусіну Д., Булавін А., Дунді М., Пашковій Д., учням 5-х класів - Кривулі О., Сиротенко С., Старіченко Х., учням 8 класу – Горюновій  І., Шкаран С., Бут К., Квашиній К., Адальєвій М., Кальдяєвій І., Сусловій В., Будько Ю., учням 9 класу – Васильченко Д., Чучко А., Жигало І., учням 10 класу – Юричко А., Гузі Є., Анікєєвій В., Вороніну А., Морареску А., учням 11 класу – Анікєєвій В. та Васильченко В., які підготували таке чудове весняне свято для усіх присутніх.

     Тож, милі жінки - колеги вчителі, учениці школи! Сердечно вітаємо вас з чудовим весняним святом – 8 Березня, яке є символом кохання, радості й тепла! Возвеличуючи жінку, дівчину – щиро дякуємо вам за доброту вашої душі, силу духу, плідну працю на рідній землі, невтомні руки та чуйне серце. Нехай у ваших оселях завжди панують мир і злагода, добро і достаток, надія і щира любов! Нехай у цей березневий день посміхаються всі навколо, нехай всі дивляться на вас із захопленням і, яка не була б за вікном погода, хай у вашому серці буде світло та ясно від уваги й любові друзів, рідних й коханих. Відчуйте у свято 8 березня себе королевою, і залишайтесь нею назавжди! Міцного вам здоров’я, щастя, добробуту, щедрої долі, чудового весняного настрою та Божої благодаті на довгі роки.

         Фоторепортажі можна переглянути за посиланнями Свято 8 Березня у школі (2020 рік).