"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Швидкоплинність життя

     Шкільні роки – найдивовижніша весела пора, яка назавжди залишається в пам'яті кожного з нас. Справді, багато хто з душевним теплом згадує свого першого вчителя , класного керівника – незважаючи на минулі роки, його ім'я не стирається з пам'яті давно вже дорослої людини. Адже саме з  улюбленим учителем ми відкривали для себе «премудрості» читання та письма, осягали життєві уроки та вчилися шукати себе та своє місце у цьому величезному світі.

     У далекому 1973 році  Орловська Валентина Миколаївна розпочала свій трудовий шлях в нашій школі, і  понад 48 років плідно і натхненно працювала на освітянській ниві.

     Її професійне наставництво дозволило  дітям досягти приголомшливих висот у галузі знань з усіх предметів та підготувало їх до нового життя за межами школи. Діти з цікавістю ходили щодня до школи, з ентузіазмом відвідували позакласні заняття, з блиском  в очах вирішували поставлені перед ними складні та нестандартні завдання. Завдяки її  активній участі у житті кожного учня, з кожним днем ​​діти розкривалися все повніше, стаючи повноцінними особистостями.

     У класі завжди панувала атмосфера взаємопідтримки та розуміння, поваги один до одного. Шановна Валентино Миколаївно!

     Ми дякуємо Вам за ваш неоцінений внесок у роботу школи, наполегливу позакласну роботу та активну участь у роботі, спрямованій на навчання, виховання та розвиток учнів!

      Бажаємо Вам невичерпних сил, відмінного здоров'я, особистого щастя та блага, щирої поваги та постійного оптимізму душі, успіхів і перемог у  нелегких життєвих  справах!