"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Щасливі миті випускного!

     Ось і настав цей день – день прощання зі школою. Попереду незвідана даль.  Позаду – батьківський поріг, розквітла калина, протоптана стежка у шкільному дворі, незрадлива мамина усмішка зі сльозою на щоці… Знайти себе, своє місце у житті, вирости і вижити, бути завжди людиною – що є святішого і дорожчого?

     Випускний вечір – надзвичайне свято: радісне, урочисте, веселе, але водночас і сумне. Доводиться прощатися з рідною школою, такими затишними, рідними класами, коридорами, дорогими наставниками, які впродовж багатьох років готували учнів до самостійного життя.

     30 червня для 7 учнів 11 класу в сільському будинку культури був проведений урочистий захід з нагоди закінчення навчання у школі.

    Офіційну частину вечора відкрив урочистою промовою директор школи Гамов Олександр Григорович, бажаючи випускникам віри в завтрашній день, надії у власні сили, цілеспрямованості і сміливості в досягненні високих ідеалів і бажаних цілей, щасливого, майбутнього життя. Найбільш хвилюючою була мить вручення свідоцтв та оберегів, адже до цього дня було 11 років сумлінного навчання. За високі досягнення в навчанні Анікєєва Владислава отримала золоту медаль.

   Після урочистого вручення свідоцтв слово для привітання надали сільському голові Малахатка Анатолію Миколайовичу, першій вчительці Величко Ірині Миколаївні, класному керівнику Іщенко Ользі  Миколаївні, а від імені батьків нинішніх випускників виступила Кузьменко Лілія Вольдемарівна.

     Не обійшлося в цей день і без сюрпризів: молодші друзі випускників виконали запальний сучасний танок «Ягодка-малинка».

     Цього дня завершували свою діяльність в стінах рідної школи не тільки  випускники, а й педагогічні працівники: Орловська Валентина Миколаївна та Панасенко Валентина Яківна. На їх адресу від директора школи та сільського голови звучали слова вдячності за багаторічну працю та виховання підростаючого покоління, а на добру згадку їм були вручені пам’ятні подарунки.

     Зворушливий і щирий  виступ прозвучав  від  директора будинку культури Пасічник Марини Юріївни, яка в знак подяки подарувала разом зі своїм колективом прекрасну пісню.

     На останньому уроці класного керівника випускники вправно виконували модні па, віртуозно кружляли у прощальному вальсі, в якому поринули у спогади, мрії, сподівання, відчули радість, смуток та світлу печаль... В кінці свята за шкільною традицією нині  ще одинадцятикласники випустили кульки мрій, зав’язали стрічки на символічному дереві шкільного родоводу, продзвеніли у дзвоник та відкрили рік нового випуску школярів.

     Попрощалися з рідною школою випускники. Час летить і змінює все навколишнє. Але всім неодмінно світитиме далеким вогником, оповитим солодким, стискаючим серце спогадом шкільна зірка дитинства і юності.

     Висловлюємо щиру вдячність працівникам будинку культури на чолі з директором Пасічник Мариною Юріївною за підготовку і проведення чарівного свята випускного 2021. Щиро бажаємо вам, шановні випускники, міцного здоров’я, успіхів, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів! Нехай знання, отримані в школі, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків, допоможуть вам досягти омріяних вершин у вашій майбутній діяльності! Щасти вам у всьому! В добру путь!

      Фоторепортаж можна переглянути за посиланням Щасливі миті випускного! (2021 рік).