"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Результати Десятої Міжнародної природознавчої гри «Геліантус»-2019

     В цьому навчальному році  учасниками   Десятої   Міжнародної   природознавчої гри  «Геліантус»-2019  були 8 учнів нашої школи. Учасники гри відповідали  на цікаві запитання з географії, фізики, хімії, біології. Слід відзначити змістовність і якість оформлення завдань оргкомітетом гри.

     Метою конкурсу є формування в учнів цілісного уявлення про природу і наукового світогляду на основі знань з фізики, хімії, біології, географії, зацікавленості природними явищами, розвиток дослідницьких здібностей учнів.

     За результатами гри дипломом ІІІ ступеня нагороджено Горюнова І. (8 клас), Грицаненко В. (8 клас), Гуза Є. (10 клас) та Анікєєва В. (10 клас). 

    Диплом переможця на шкільному рівні отримали Суслова В. (8 клас). Грамоту за кращий результат з біології отримав учень 6-го класу Коноваленко М. Сертифікат учасника отримали Будько Ю. (8 клас)  та Анікєєва В. (11 клас).

     Переможці та учасники конкурсу були нагороджені дипломами, грамотами та пам’ятними подарунками. Вітаємо усіх учнів, які прийняли участь у конкурсі «Геліантус»-2019