"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Прем’єра шкільної вистави «Котик та Півник»

     24 лютого 2017 року для учнів 1-4 класів в актовій залі школи було представлено прем’єру  лялькової  вистави за мотивами української народної казки «Котик та Півник».  Величко Ірина Миколаївна, керівник шкільного лялькового театру,   в черговий раз зібрала дітлахів для подорожі  у країну казок. Адже, казка дає ключ до розуміння багатьох таємниць. Її доступність, простота допомагають донести глибоку мудрість народу. Вона вчить відрізняти хороше від поганого, поважати добро і правду, боротися зі злом та кривдою.  

     В казці головними героями були : Котик, Півник та Лисичка. Півник не послухався Котика і вибіг на подвір’я  де його чекала Лисичка. В свою чергу вона  хитрістю  заманила Півника  смачним горохом. Але, як і звичайно в казках Котик визволив  Півника та разом прогнали Лисичку.

    Лялькова вистава «Котик та Півник» спрямована була нагадати дітям правила поводження з незнайомими, хитрими людьми, а також на те, що потрібно прислухатися до порад рідних.

    Виставу «Котик та Півник»  готували та представляли учні 3 класу: Лисичка – Біньковська А., Котик – Мар’єнко Т., Півник – Гречин А., Казкарка – Осіпова Н..     Після прем’єри, за традицією, вистава  представлена дітлахам дитячого садка «Казка».

     Фоторепортаж ви можете переглянути за посиланням: Прем’єра шкільної вистави «Котик та Півник» (2017 рік).