"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Перша учнівська робоча лінійка 2016-2017 навчального року

     Вересневий ранок знову скликав вчителів та учнів на традиційну учнівську робочу лінійку, на якій підводяться підсумки  навчально-виховної роботи учнівського  колективу за тиждень. Так було і цього разу, коли 5 вересня, після перошого тижня занять, учні зібралися на шкільному подвір’ї.

     Першокласники та учні,  які переступили поріг нашої школи 1 вересня, с подивом і захватом уважно слухали, бо така лінійка для них була першою.

     На  лінійці були нагороджені грамотами, медалями та кубком учні, які вибороли призові місця  на змаганнях  Кубку Легіона з «Mix-fight і Бойового  Грепплінгу України» - Лехасенко Наталія (учениця 8 класу) та Лехасенко Олександр (учень 9 класу).  Оголошено заходи до Дня села, проведення традиційного осіннього футбольного турніру, план заходів на поточний тиждень.

     Не обійшлося і без гостей на ній,  до нас завітав Ремига Василь  Анатолійович, майстер залізничної колії Пологівської дистанції колії, який наголосив учням про правила переходу та правила поведінки на залізничній колії.