"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Передноворічні святкові заходи

     Скоро Новий рік. Завтра почнуться зимові канікули, а сьогодні у нас у школі було свято.

      Закінчення першого семестру навчального року співпадає з довгоочікуваними Новорічними та Різдвяними святами, яких так чекають і діти, і дорослі, тим більше, що попереду зимові канікули. Новий рік - період чудес, свято радості, щастя та очікування чогось нового та неймовірного. Коли діти дорослішають, дуже важливо зуміти зберегти у їх серцях віру в чудеса. А Новий рік - це свято, коли чудеса трапляються щосекунди. Всі з нетерпінням чекали цього дня.

      Учні разом із своїми класними керівниками  підготували  святкову феєричну програму   з новорічними сюжетами, піснями, віршами, ритмічними  таночками. Діти з великим запалом та задоволенням брали участь у веселих рухливих конкурсах, майстер-класі по виготовленню ялинкових прикрас, показували свої акторські та музичні таланти. Кульмінацією свята було новорічне привітання від Діда Мороза.

     Усі заходи, проведені у нашій школі, подарували море позитиву, море дитячих усмішок та гарний передноворічний настрій. Відгомін цих свят зігріватиме серця дітей увесь наступний рік, даруючи їм віру у дива.

         Фоторепортаж можна переглянути у фотоальбомі Передноворічні святкові заходи (2020 рік).