"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Останній дзвінок 2021

Летять роки, білим цвітом дерев минають весни… Незабаром на подвір'ї нашої притихлої школи вкотре продзвенить святковий голос останнього дзвоника. Він скаже про те, що врешті до нас добралося веселе і щасливе літо, сповнене відпочинку і нової життєвої енергії та завзяття.

Промайнув іще один навчальний рік. Настала хвилююча мить свята Останнього дзвоника. І для учнів, і для вчителів це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити.

Від самого ранку на шкільному подвір’ї лунали святкові мелодії, у вестибюлі на усіх охочих чекала фотозона, відеопривітання зі святом останнього дзвоника. У класах пройшли цікаві, креативні заходи:квести, конкурси, вікторини, демонстрації фото колажів, віртуальні екскурсії. 

Останній дзвінок – це свято нашого шкільного зорепаду. Він не лише сповіщає про закінчення навчального року, але й підводить межу, підсумок всього навчального року. Цього року Похвальними листами  за успіхи у навчанні нагороджені учні: Горова Аріна та Домбровська Маргарита ( 4-А клас), Пасічник Анна (4-Б клас), Старіченко Христина та Палько Антон (6-Б клас), Коноваленко Микита (7 клас), Заяц Катерина ( 8 клас), Заяц Анастасія (10 клас).

Як зазвичай, особливим і хвилюючим моментом свята став останній дзвоник. Сьогодні він не схожий на жоден з тих, які лунали протягом навчального року. Він – як рубіж між дитинством і дорослим життям. В традицію вніс зміни карантин, у школі вирішили всі ми, як один, дзвонику останньому – лунати! Дзвінковий ланцюжок всім класам дати!

Фоторепортаж можна переглянути за посиланням Останній дзвінок 2021(2021 рік).

Відеоматеріал можна переглянути за посиланням Свято останнього дзвоника КЗ "Малотокмачанська ЗОШ І-ІІІ ст."