"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Один із кроків до дорослого життя

     Ось і настав час прощання зі школою. Попереду незвідана даль. Так 8 липня 2022 року надважливу сторінку свого життя перегорнули випускники Малотокмачанської гімназії. В цей день відбулося вручення свідоцтв про здобуття базової середньої освіти учням 9–го класу та свідоцтв про здобуття загальної середньої освіти учням 11-го класу.

     Кожен випуск залишає  слід в історії школи. Цьогорічні випускники будуть не тільки в нашій пам’яті, а й історії України. Ситуація, яка склалася в країні у зв’язку з війною, внесла багато корективів  в наші життєві плани, а особливо  в плани тих, хто стоїть на порозі дорослого  життя. Але свято вручення свідоцтв все ж таки відбулося. Дві учениці нашого навчального закладу показали відмінні успіхи у навчанні. Свідоцтво з відзнакою отримала Заяц Катерина (9 клас) і золоту медаль Заяц Анастасія (11 клас).

     З привітальним словом звернувся до випускників директор гімназії Гамов Олександр Григорович і зазначив, що це перші випускники саме Малотокмачанської гімназії, а не загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, що перший раз ми вручаємо документи не в стінах рідної школи і не на території нашої громади. Він побажав випускникам віри в завтрашній день, надії у власні сили, цілеспрямованості і сміливості в досягненні високих ідеалів і бажаних цілей, щасливого майбутнього життя. Зі словами вітання до учнів звернулися їх вчителі: Васильченко Л.І., Гамова Т.В., Суставова Н.В. Дунда А.В. Вони наголосили, що віра в себе - запорука успіху. Впевненість в світле майбутнє - кредо оптиміста. Побажали мирного неба, вірних друзів, щоб дорога у самостійне життя була вистелена добрими справами, прогресивними ідеями та особистими перемогами! Дякуємо адміністрації 110 школи міста Запоріжжя за надану допомогу.

     Кожен з вчорашніх школярів попри свій юний вік був змушений стрімко дорослішати. Поняття війни, яке було відоме лише з підручників історії стало реальністю. Саме перед сьогоднішніми випускниками вже зовсім скоро постане завдання відбудовувати Україну, ще більш красиву, могутню і головне вільну та мирну, звільнену від будь-яких асоціацій з росією.

     В щасливу путь, дорогі наші випускники!

     Фотоальбом можна переглянути за посиланням Один із кроків до дорослого життя (2022 рік).