"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Новорічний карнавал

     Новий рік – це час дива та виконання бажань. В сучасному світі мистецтво цирку – невід’ємна частина духовного та культурного розвитку суспільства України. Цирк об’єднує, возвеличує та надихає вірою в надможливе. Циркове мистецтво користується величезною популярністю у дітвори. Артисти цирку та їх вихованці піднімають настрій не лише малим, а й дорослим глядачам.

      19 грудня з нагоди Дня Святого Миколая  29 учнів пільгової категорії нашої школи відвідали циркову виставу «Новорічний карнавал». На порозі цирку учні зустріли Святого Миколая, мали можливість доторкнутись до його чарівного посоху та загадати найзаповітніше бажання.

      «Новорічний карнавал» – це не просто циркова програма. Це чудовий водоспад яскравих емоцій, в який учні занурились з головою. Складні, дуже небезпечні циркові номери, красиві дизайнерські яскраві костюми, віртуозні жонглери, акробати, дивовижні циркові тварини, веселі смішні клоуни, феєричне шоу з виступом циркових артистів міжнародного класу.  Циркова програма супроводжувалась живою музикою, вокалом та неперевершеним яскравим балетом.

     Наприкінці вистави діти разом покликали Святого Миколая, який побажав усім успіхів у навчанні, здійснення заповітних мрій, здоров’я, наснаги, перемог  та подарував глядачам чарівну зелену красуню.

     Фоторепортаж можна переглянути у фотоальбомі «Новорічний карнавал» (2019 рік).