"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Новорічне свято у школі

     Новий рік - період чудес, свято радості, щастя та очікування чогось нового та неймовірного. Коли діти дорослішають, дуже важливо зуміти зберегти у їх серцях віру в дива. А Новий рік - це свято, коли чудеса трапляються щосекунди. Всі учні з нетерпінням чекали цього дня, коли до них завітає чарівна Новорічна казка зі Святим Миколаєм, Дідом Морозом, Снігуронькою, подарунками та, звичайно ж, веселим хороводом навколо красуні-ялинки.

     Напередодні Нового року у актовій залі гімназії відбулися покласні новорічні ранки для учнів 1-4 класів.

     Кожен захід пройшов цікаво і яскраво, подарував масу приємних емоцій виступаючим та глядачам.

     На початку кожного свята зі словами привітання   звернувся   директор гімназії Олександр Григорович  Гамов, бажаючи міцного здоров’я, радості, здійснення мрій та успіхів у навчанні.

     Для кожного класу було проведено  святкову програму,  під час якої всі отримали позитивні враження, та емоції. Діти співали пісень, танцювали, грали в ігри та весело і гамірливо провели час. Усі з нетерпінням чекали, коли нарешті  зустрінуться з Дідом Морозом та Снігуронькою. В кінці свята усі отримали солодкі подарунки, які отримали від спонсорів-друзів ТОВ «Мала Токмачка».

     Закінчились свята позитивним настроєм, адже у цей день навіть дорослі повірили у чудеса.  

     Нехай в Новому році дні проходять так само яскраво і весело, як новорічні! Неприємності тануть самі собою, як сніг на долоньках! Нехай  Дід Мороз, навіть зимуючи на Північному полюсі, виконує бажання всі 365 днів! З Новим роком!

     Фоторепортажі можна переглянути за посиланнями Новорічне свято у школі 1 клас (2021 рік), Новорічне свято у школі 2 клас (2021 рік), Новорічне свято у школі 3 клас (2021 рік), Новорічне свято у школі 4 клас (2021 рік).