"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Новорічна казка у школі

      Новорічне свято – це довгоочікувана казка для усієї малечі. Діти з нетерпінням чекають приходу червононосого Діда Мороза та тендітної красуні Снігуроньки.

      30 грудня зимова казка завітала і до нашої гімназії. Саме з цього часу  ми всі знову починаємо вірити в дива, сподіваємося на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадуємо бажання. А щоб ці бажання справдилися,  учням потрібно було створити казкову атмосферу -  прикрасити новорічну  ялинку, актову залу  сніжинками, гірляндами та іграшками. Учні ретельно готувалися до свята.

        В цей  день у всіх був святковий настрій, відчуття казки та чогось чарівного – новорічного.  З самого ранку, у вестибюлі гімназії, усіх радо зустрічали Снігуроньки та дарували новорічні передбачення на прийдешній рік Тигра. На першому уроці в усі класи завітав новорічний листоноша і вручив кожному колективу вітального листа, в якому була фотографія класу та подяка за участь у виставці «Новорічна феєрія», а 1 клас отримав ще й корабель, на якому вони впевнено попливуть у Країну знань.

         Новий рік – це свято, яке чарівністю поєднує минуле, теперішнє і майбутнє, світлі мрії і нові надії, це час, коли ми згадуємо наші досягнення, вдалі справи, успіхи, і все те, що принесло користь і позитивні емоції.

         Тож, напередодні Нового року були підготовлені і вручені вітальні листівки батькам учнів-відмінників (Пасічник Д. та Заяц С. – 3 клас, Вакуленко А. – 4 клас,  Пасічник А. та Горова А. – 5 клас, Заяц К. – 9 клас, Заяц А. – 11 клас, Грицаненко В. – 10 клас, як переможниці творчого конкурсу «Я - за єдину Україну»), керівникам організацій, з якими співпрацює наш навчальний заклад  та працівникам-пенсіонерам, а учні 5-11 класів підготували святкові відео привітання, які можна було переглянути у вестибюлі закладу.

    Для 1-4 класів були проведені новорічні ранки, а для  учнів  5-11 класів на годині класного керівника також були проведені святкові заходи: постановки, вікторини,  розважальні програми - не весь перелік новорічних забав, які вони готували разом зі своїми класними керівниками.

     Висловлюємо щиру вдячність друзям нашої гімназії, які допомогли в організації і проведенні святкових заходів:  Курману С.І., Зіненко С.Н., Демківу М.Й., Чорному В.І., Проніну С.О.

     Нехай 2022 рік буде таким же яскравим, як спалахи новорічних феєрверків, таким же гарним, як прикрашена новорічна ялинка, таким же веселим, як сам Новий Рік!

     Відео привітання можна переглянути за посиланням Малотокмачанська гімназія привітання з НОВИМ РОКОМ 2022

     Фоторепортажі ви можете переглянути в фотоальбомах:  Новорічна казка у школі (2021 рік),  Новорічне свято у школі 1 клас (2021 рік)Новорічне свято у школі 2 клас (2021 рік)Новорічне свято у школі 3 клас (2021 рік)Новорічне свято у школі 4 клас (2021 рік).