"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Незабутня поїздка для випускників-четвертокласників

     3 червня учні четвертих класів відвідали «Музей техніки»  в місті Запоріжжя. Це сучасний музей із великою колекцією літаків, військових машин і старовинних мотоциклів.

     На території музею, просто неба, розмістилася колекція військової техніки, де представлені протитанкові і дивізійні гармати, гаубиці «Гвоздика», зенітні установки.

     Потрапивши всередину музею дітей зустріла екскурсовод. Вона розповіла про історію створення та розвитку заводу Мотор Січ. На двох поверхах в просторих залах учні розглянули експонати різноманітної техніки. Незабутнє враження справив велетенський двигун Д-18Т для найбільших в світі літаків АН-124 «Руслан» та АН-225 «Мрія». На другому поверсі розмістилася вражаюча колекція мотоциклів 30-х – 80-х 20 століття.

     Учні були в захваті від екскурсії. Найбільше дітям сподобалося те, що до експонатів музею можна доторкнутися, навіть відчути себе в ролі водія.

     Хочемо виразити слова вдячності сільському голові Малахатці Анатолію Миколайовичу та депутату Малотокмачанської сільської ради від партії Нова Політика Пасічник Марині Юріївні за організацію такої незабутньої, пізнавальної екскурсії.

     Фоторепортаж можна переглянути за посиланням Незабутня поїздка для випускників-четвертокласників (2021 рік).