"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Наша сила в єдності

     Що таке єдність? Єдність – це тісний зв’язок між людьми, згуртованість, цілісність, неподільність. Через віки ми бачимо силу народу в його єдності. Лише тоді, коли ми разом, ми є великою, майже непереможною силою. З історії, з віршів і повістей ми бачимо, що тільки об’єднавшись в єдине ціле,  ми можемо здолати будь - якого ворога, навіть найсильнішого.   

     16 лютого 2022 року проголошено Всеукраїнський день єднання #UAразом . Своїм указом його створив Президент України Володимир Зеленський. Свято встановлено в Україні «З метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість…».

      Наш освітній заклад не є виключенням у великій справі єднання народу заради світлого майбутнього в нашій країні. Протягом року проводиться велика робота щодо виховання патріотизму  у підростаючого покоління. Колектив гімназії шанує символи держави та її традиції. І у Всеукраїнський  день єднання не залишилися осторонь: співали гімн, піднімали державний прапор, в’язали синьо-жовті стрічки  і взяли участь у Марафоні єднання #UAразом.

       Дуже багато існує легенд та переказів про об’єднання народу. Але сказати можна тільки одне   --  тільки завдяки повазі один до одного,взаєморозумінню, а найголовніше завдяки єдності, ми – непереможні, і не один ворог нам не страшний! Тому любіть один одного, поважайте людей, які вас оточують,а головне – будьте єдині, бо єдність народу - це сила держави!

     Давайте разом покажемо всьому світові нашу єдність!

     Фотоальбом можна переглянути за посиланням Наша сила в єдності (2022 рік).