"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Мир на землі – радість у родині

     Традиційно 21 вересня в Україні та в усьому світі  відзначають Міжнародний день миру. Сьогодні мир в Україні не є абстрактним бажанням, це усвідомлена мета, адже за мирне існування, за право жити у власній державі триває боротьба на сході країни. І найвищу цінність миру, який є запорукою щасливого життя, сьогодні відчула кожна українська родина. Мир не означає програти війну, мир – це щоденна праця кожного громадянина задля вдосконалення, розвитку і спокою в країні.

     З нагоди Дня миру у багатьох закладах освіти пройшли тематичні заходи. Також учні нашої школи приєдналися до проведення Всеукраїнської кампанії «Голуб миру». Діти власноруч виготовили  паперових голубів як символ миру та духовного розвитку нації.  До кожного паперового голуба прикріпили свої  мрії, в яких бажають усім людям здоров’я, висловлюють прохання зберегти мир і спокій в Україні, бо хочуть радіти сонцю, квітам, зростати здоровими і щасливими. Всі виготовлені поробки діти подарували жителям села.

     Класними керівниками були проведені години спілкування «Мир на землі – радість у родині», майстер-класи  «Виготовлення птахів миру», перегляд презентацій, присвячених Дню МИРУ.

     Міжнародний день миру відзначають у різних куточках планети. Це свято покликане змусити кожного не тільки задуматись, але й зробити що-небудь дієве заради спокою на Землі. Адже найбільше у світі щастя – це мир.

     Фоторепортаж можна переглянути у фотоальбомі Мир на землі – радість у родині (2020 рік).