"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Казковий Новий рік

      Новорічне свято – це довгоочікувана казка для усієї малечі. Діти з нетерпінням чекають приходу червононосого Діда Мороза та тендітної красуні Снігуроньки.

      28 грудня зимова казка завітала і до нашої школи. Саме з цього часу  ми всі знову починаємо вірити в дива, сподіваємося на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадуємо бажання. А щоб ці бажання здійснилися,  усім разом потрібно було підготувати казкову атмосферу -  прикрасити новорічну  ялинку, актову залу  сніжинками, гірляндами та іграшками.

      Учні ретельно готувалися до свята і викликали захват в усіх глядачів. Зайчики, сніжинки, зима, ведмедики, лисички, казкові герої, герої сучасних мультфільмів, Дід Мороз і Снігуронька  – ось неповний перелік новорічних персонажів, що подарували феєричну атмосферу всім присутнім.

      В цей  день у всіх учнів, вчителів та батьків  був святковий настрій, відчуття казки та чогось чарівного – новорічного.  Святкування Нового року у стінах школи проходило у 4 зміни: 1-2 класи, 3-4 класи, 5-7 класи та 8-11 класи. 

         Новий рік – це свято, яке чарівним чином поєднує минуле, теперішнє і майбутнє, світлі мрії і нові надії, це час, коли ми згадуємо наші досягнення, вдалі справи, успіхи і все те, що принесло користь і позитивні емоції.

         Тож напередодні Нового року, з послідуючим вручення на новорічному святі, були підготовлені черговий новорічний випуск шкільної газети «Дзвінок», вітальні новорічні листівки батькам учнів-відмінників, переможців і призерів районних олімпіад та конкурсів, керівникам організацій, з якими співпрацює наш навчальний заклад,  та працівникам школи, вчителям-пенсіонерам, подяки вчителям за підготовку призерів та переможців районних та обласних предметних олімпіад, грамоти учням за участь у районних, обласних предметних олімпіадах та конкурсах. 110-ти учням 1-4 класів вручено новорічні подарунки. На кінець І семестру у 2019-2020 навчальному році було нагороджено 17 відмінників навчання, 7 призерів ІІ етапу предметних олімпіад та 8 призерів ІІ етапу 20 міжнародного конкурсу з української мови ім. Петра Яцика.

      Дякуємо за підтримку у проведенні Новорічного  свята  керівникам підприємств та організацій села: Курману С.І – генеральному управляючому ТОВ «Мала Токмачка», Зіненку С.М. – виконавчому директору ТОВ «Мала Токмачка», Чорному В.І. – начальнику ВК №88, Проніну С.О. – керівнику ВК №55, Дейнезі О.М. – управляючому цегельного заводу, Гриценко Т.М., Алуєвій Л.У. – підприємцям, Сиротенку О.В.

      Нехай 2020 рік буде таким же яскравим, як спалахи новорічних феєрверків, таким же гарним, як прикрашена новорічна ялинка, таким же веселим, як сам Новий Рік!

      Фоторепортажі ви можете переглянути в фотоальбомі: Новорічна школа (2019 рік),  Казковий Новий рік у школі (1-2 класи) (2019 рік), Казковий Новий рік у школі (3-4 класи) (2019 рік), Казковий Новий рік у школі (5-7, 8-11 класи) (2019 рік).

     Відеоматеріал можна переглянути за посиланням Новий рік 2020