"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Футболу скажемо: «УРА! Футбол - це справжня супер–ГРА!»

     18.09.2009 року в нашій школі була проведена урочиста лінійка, присвячена 66-річниці з дня визволення села Мала Токмачка від німецько-фашистських загарбників та відкриттю Олімпійського тижня, Дню здоров’я і спорту, відкриттю внутрішкільної спартакіади.

    Вже стало традицією в середині вересня проводити турнір з міні-футболу на приз Героя Радянського Союзу Спиридона Юхимовича Білого. Не винятком став і цей рік. На шкільному стадіоні змагалися: команда учнів Малотокмачанської ЗОШ І-ІІІ ступенів, команда села та команда ОВК №88. Команду школи представляли кращі футболісти: Сергач Єгор – капітан команди, Голубенко Олексій, Іващенко Антон, Фанагей Олександр, Харченко Максим, Пругло Олександр, Байбара Олександр, Домбровський Віктор, Олексієнко Роман.

     І місце посіла команда села. Наші хлопці зайняли почесне ІІ місце, перемігши гравців команди ОВК № 88. За відмінну організацію щорічного турніру, учні школи одержали спортивний інвентар: від керівників цегельного заводу та виправної колонії – футбольні сітки та м’ячі. Вітаємо шкільну команду футболістів з перемогою.