"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

День працівників освіти

     Поміж багатьох свят у календарі є день, коли настрій усієї країни особливо піднесений і радісний. У перший тиждень жовтня країна урочисто відзначає День працівників освіти, день, коли навчальні заклади майорять осінніми квітами і розквітають посмішками вихованців та педагогів.

      Відбулося таке свято і в нашій школі.  Із самого ранку учні вітають своїх вчителів зі святом даруючи квіти та вітальні листівки. На передодні свята учасниками шкільного гуртка «Веселий пензлик» було виготовлено вітальну святкову газету та передано вітальні листівки вчителям-пенсіонерам.

     Також цього дня до школи завітали актори та співаки Запорізької обласної філармонії, які подарували всім присутнім гарний настрій, позитивні емоції та блиск в очах.

     Для учнів початкових класів було представлено прем’єру музичної програми для дітей під назвою «МУЛЬТКОНЦЕРТ» де прозвучали класичні версії з легендарних мультфільмів: «Слідами бременських музикантів», «Летючий корабель».  Також звучали сучасні аранжування відомих пісень з мультфільмів  «Попелюшка», «Блакитне цуценя», найкращих хітів зі стрічок компанії «Wald Disney» : «Білосніжка і сім гномів», «Красуня і чудовисько», «Алладін» та інші мультяшні герої.

     Для учнів старших класів та працівників школи учасники філармонії підготували святковий концерт під назвою «Мелодія української пісні» на якому, ніби в унісон, поєднувались  українські народні пісні та пісні сучасних українських виконавців. Святковий концерт пройшов динамічно, на одному  диханні. Глядачі не приховувала своїх симпатій до виступаючих даруючи їм свої гарячі оплески, які довго звучали на честь виконавців.

    Фоторепортажм можна переглянути у фотоальбомі День працівників освіти (2019 рік).