"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Дари чарівної осені

     Осінь щедра на яскраві барви та подарунки, вона дарує натхнення і творчий настрій. Вона багата своїми щедрими плодами.  Збираючи врожай овочів, фруктів  дехто навіть не підозрює, які чудові цікаві вироби можна змайструвати з них. Саме ця пора року є традиційною для проведення в нашій школі творчої виставки, в якій беруть участь учні, їх батьки, вчителі. Цього року вона  проходила  під  назвою  Дари чарівної осені. Учасники представили свої оригінальні вироби з овочів, фруктів та природного матеріалу.

     Хочеться трохи розповісти про те, для чого ми організовуємо такі заходи. Саме такі виставки виховують інтерес до навколишнього світу, розвивають творчі здібності дітей, а також зміцнюють взаємодію навчального закладу і сім'ї. Але найбільше значення даних заходів в тому, що вони спонукають батьків до спільної діяльності з дітьми та об'єднують їх в єдину творчу команду.

      Створення виробів із природних матеріалів – це  дуже корисне заняття для дітей, яке вчить їх креативній роботі з новим матеріалом, розвиває творче мислення і уяву, адже варто пофантазувати і звичайна картопля перетвориться в симпатичну тваринку, а кабачок - в корабель далеких мандрівок.

      Роботи учнів 1-4 класів, які було представлено на виставці, настільки вразили своєю пишністю та незвичайністю, що журі не змогло визначитись з першим місцем, адже всі його заслуговували. Учні 5 - 11  класів вразили  різноманітністю композицій та картин, виготовлених з природного матеріалу та квітів.

      Висловлюємо величезну подяку всім батькам, учням, вчителям, які беруть участь в таких цікавих, пізнавальних і захоплюючих заходах. Удачі вам в творчих починаннях!

     Фоторепортаж можна переглянути за посиланням Дари чарівної осені (2019 рік).