"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Благодійний продовольчий ярмарок

       Осінь багата не тільки врожаями, а й святами. Традиційно восени, за ініціативою учнівського комітету школи у КЗ «Малотокмачанська ЗОШ І-ІІІ ст.» проводиться благодійний продовольчий ярмарок. Такий захід згуртовує всю шкільну родину - учнів, учителів і батьківську громадськість. Школа у цей день нагадує вулик.

      Цього року, 8 листопада, ще від самого ранку і діти, і батьки несли із собою, разом із портфелями, різноманітну смакоту, приготовлену вдома, – акуратно упаковану, загорнуту, розфасовану, готову до вживання, – аби на великій перерві запропонувати з любов’ю продумані і придумані страви для однокласників, вчителів, батьків, гостей .

     Чого тільки не було на столах : і печене, і варене, і вирощене своїми руками. А скільки кольорів! А скільки барв! Біля свого столу, ніби соняшники, стоять першокласники. Дорослі та малі залюбки продають і купують. Кожен хоче продати своє та купити щось смачненьке.  

     Найбільше продавалося, звичайно, солодощів, – торти, пироги, тістечка, печиво найрізноманітніших видів та форм, рогалики з медяниками, желе, сирники, пиріжки. Хоча були в сортименті й звичайні «несолодкі» страви - пиріжки з капустою, канапки у найнеймовірніших варіаціях та оздобленні, біляші млинці з різними начінками і навіть піца. Загалом, що тут казати, все «йшло» на «ура».

     Відбувався ярмарок у вестибюлі школи, тому всім вистачало місця: продавцям – щоб розкласти усі наїдки та напої, а покупцям – розглянути їхні товари, аби вибрати для себе щось цікаве.

     В цьому році у ході проведення благодійного продовольчого ярмарку зібрано 5831,60 грн.

     На засіданні учнівського комітету школи 11 листопада 2019 року буде вирішено, на які благодійні цілі будуть витрачені зібрані кошти.

    Виносимо подяку батькам, учням, вчителям за участь у традиційному благодійному продовольчому ярмарку.

    Фоторепорта можна переглянути за посиланням Благодійний продовольчий ярмарок (2019 рік).