"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Школа, родина, дитина – успіх!

     27 вересня 2018 року в актовій залі школи відбулися загальношкільні батьківські збори. Перед їх початком  батьки відвідали шкільну виставку «Мереживо осінніх барв».

     На зборах розглядалися питання: про особливості 2018 – 2019 навчального року (доповідь заступника директора школи з НВР Штанько О. В.); про окремі результати роботи школи (доповідь директора школи Гамов О. Г.); про медичний огляд учнів, профілактика педикульозу (інформація медичної сестри школи Мухи Н. О.); фінансовий звіт про використання батьківського фонду у 2017-2018 навчальному році (доповідь завідуючої господарством школи Іващенко С. М.).

      По першому питанню доповідала заступник директора школи з навчально-виховної роботи Штанько О.В., яка ознайомила присутніх зі змінами, які відбуваються в школі на шляху реалізації Концепції «Нова українська школа», довела до відому батьків організаційну структуру 2018-2019 навчального року.

      Про  окремі результати роботи школи інформував  директор школи Гамов О.Г. Олександр Григорович детально проаналізував результати ЗНО випускників 2018 року та вступ випускників основної і старшої школи до вищих навчальних закладів. Презентував освітнє середовище початкової школи та подякував батькам за їх допомогу у підготовці школи до нового навчального року.

      Медична сестра школи, Муха Н.О., довела до відому батьків результати медичного огляду учнів школи та розподіл їх за медичними групами для занять фізичною культурою. Надала загальну інформацію про результати обстеження дітей на гельмінти та педикульоз  і рекомендації батькам по профілактиці ентеробіозу та педикульозу.

      Обговорено  питання організації харчування дітей, підвозу шкільними автобусами з дому до школи та в зворотному напрямку, безпеки життєдіяльності учнів в позаурочний час.

      Було затверджено фінансовий звіт завгоспа школи Іващенко С.М. по використанню батьківського фонду за 2017-2018 навчальний рік та прийнято рішення про роботу фонду у 2018-2019 навчальному році.

      Після загальношкільних зборів відбулися покласні батьківські збори.

     Фоторепортаж можна переглянути у фотоальбомі Школа,  родина,  дитина – успіх! (2018 рік).