"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Конкурс декоративно-ужиткового мистецтва

     Мистецтво - це цікавий вид людської діяльності. Свідомість здатна до творення - привнесення у наш матеріальний світ того, чого в ньому ще ніколи не існувало. І це так здорово, що розум дозволяє людям бути творцями чогось нового і прекрасного.

     13 березня 2017 року відправлено роботи на І етап Всеукраїнського конкурсу – виставки  декоративно-ужиткового мистецтва «Знай і люби свій рідний край».

     Метою конкурсу є: пошук та підтримка здібних, обдарованих та талановитих дітей і молоді; патріотичного і громадського виховання дітей; збереження культурної спадщини в Україні; залучення учнівської молоді до кращих традицій національного мистецтва, подальшого розвитку і підтримки талановитих творчих колективів та окремих авторів.

     Роботи були представлені за такими різновидами декоративно-ужиткового мистецтва: народна лялька, в’язання гачком, паперова пластика, вироби з природних матеріалів, художнє плетіння, бісероплетіння, аплікація з паперу, аплікація з тканини, аплікація з хутра, художнє плетіння, аплікація з природного матеріалу.

     У конкурсі взяли участь: Клименко Д.( 2-А кл.) «Україночка» (народна лялька), Головаха Є.( 3 кл.) «Весняний букет» (аплікація з тканини), «Мрійливий котик» (аплікація з хутра), «Скринька» (художнє плетіння), Лось С. (3 кл.) «Чарівна жар-птиця» (аплікація з природного матеріалу), «Квіти для мами» (аплікація з паперу), Швець А. (4 кл.)  «Токмачаночка» (народна лялька), Іванченко Є. (4 кл.) «Незабудки» (в’язання гачком), «Підсніжники» (паперова платика), Заремба І. (4 кл.) «Персикова уява» (вироби з природних матеріалів), Грицаненко В. (5-А кл.) «Пінетки для Маринки» (в’язання гачком), Квашина К. (5-Б кл.) «Чарівний метелик» (художнє плетіння), Ілюченко Н. (7 кл.) «Маковий рай» (бісероплетіння), Манжура А. (9 кл.) «Соняшникове диво» (вироби з тіста), Кульбак В. (10 кл.) «Їжачки на галявині» (вироби з тіста), Трегуб А. (10 кл.) «Кошик квітів» (вироби з тіста).

     Учні виконували роботи під керівництвом: Савченко Наталії Олександрівни, Орловської Валентини Миколаївни, Величко Ірини Миколаївни, Іщенко Ольги Миколаївни, Кравченко Катерини Анатоліївни.